Ton Delfos Fotografie

Voor foto's van evenementen, feesten en vrij werk

Amazing Stroopwafels
40 jaar geleden begonnen The Amazing Stroopwafels op de Lijnbaan in Rotterdam. Nu dus hun 40ste verjaardag. Dit werd gevierd met een geweldig optreden in de Stadsgehoorzaal met een flink aantal gasten. De zoon van Wim Kerkhof, Merlijn, presenteerde het boek dat hij over zijn vader met de Amazing stroopwafels heeft geschreven, door er een stukje uit voor te lezen.
March, 2019
Jubal Winterguard Almere
De Winterguard van Jubal deed hun show "Why so Curious?" Het uitbeelden van nieuwsgierigheid valt niet mee, maar met een hele grote doos van Pandora als attribuut ben je al een heel eind op weg.
February, 2019
Jubal Indoor Percussion
Jubal Indoor Percussion gaf een swingende en wervelende show. Prachtig gezicht al die blazers op een rij
February, 2019
Contest Almere
Het Topsportcentrum in Almere is een van de grotere en moderne zalen in Nederland en CGN komt er graag. Het is al vele jaren de locatie is voor een krachtmeting op internationaal niveau met Colorguard, Indoor Percussion en Winds units uit meerdere Europese landen.
February, 2019
KF ALLSTARS
Zoals altijd bundelden muzikanten uit de regio hun krachten om zelfgekozen nummers in wisselende formaties te coveren. Mooie gelegenheid om mijn nieuwe camera en lensje, 23mm F2.0 (35mm op FF), uit te proberen
February, 2019
Colorguard Wijchen
Ook in 2019 doet Jubal uit Dordrecht weer mee aan de Colorguard contests. Zaterdag 9 februari was er alweer de 3e contest in de reeks naar de finale in Eindhoven op 30 maart. Jubal werd, met 2,4 strafpunten, 4e. De strafpunten zijn gegeven omdat de muziek niet op tijd afgespeeld kon worden, alle reden om aan te nemen dat de strafpunten niet meer gegeven zullen worden.
February, 2019
Karin de Roos signeert Dubio
Karin de Roos was op bezoek bij de Bruna op de Loper waar ze een korte lezing gaf over haar boek Dubio. Hierna kon iedereen de historische roman die voor een deel in het teken staat van de slag van Vlaardingen, laten signeren en met Karin op de foto gaan.
April, 2018
Seizoenslancering in Stadsgehoorzaal
Door middel van een Theatrale Rondleiding kon er in alle hoeken en gaten van het theater een hint naar de voorstellingen in het nieuwe seizoen gevonden worden. De bezoekers kwamen op plekken waar je normaliter niet snel komt, zoals de kleedkamers of artiestenfoyer. Na de rondleiding werd het nieuwe programmaboekje door wethouder Arnout Hoekstra overhandigd aan de theaterbezoeker die in de afgelopen 3 jaar de meeste tickets gekocht had.
April, 2018
Only 80's Party
Dit is geen discofeestje, maar een avond met de betere muziek uit de jaren 80. Van New Wave tot Rock en van Ska tot Nederpop. Ons DJ team draait niet alleen de grootste hits, maar ook de vergeten pareltjes. Dat wordt een avond dansen en feesten op U2, INXS, Depeche Mode, The Simple Minds en Prince... om er maar een paar te noemen! Het wordt een feest der herkenning voor iedereen die in de jaren 80 is opgegroeid.
April, 2018
Vrienden van de Wannebiezz
Op vrijdag 6 april organiseerden de Wannebiezz een grandioos MeezingFeest in Vlaardingen. “Vrienden van de Wannebiezz” was dit jaar grootser dan ooit met een line up die stond als een huis. Met muzikale vrienden als Django Wagner (o.a. Kali en Mooie Blauwe Ogen), Samantha Steenwijk (The Voice Of Holland), Lytse Hille (o.a. 24 Billen) én Internationale ster Belle Perez waren de Wannebiezz verzekerd van een uitgebreid en gevarieerd programma met een hoog meezinggehalte.
April, 2018
Groot Vlaardings Dictee
Het Groot Vlaardings Dictee der Nederlandse Taal wordt met die titel sinds 2012 jaarlijks in april georganiseerd door Rotary Club Vlaardingen Behalve een test van de spelvaardigheid van de deelnemers en een gezellig samenzijn is het Groot Vlaardings Dictee natuurlijk ook en vooral bedoeld om geld in te zamelen voor het goede doel.
April, 2018
SKILLZ in KF
SKILLZ, het event voor new talent. Op donderdag 29 maart vond de eerste editie van SKILLZ plaats in de Kroepoekfabriek. Tijdens SKILLZ staat het aankomend zang, rap, deejay en ook danstalent op het podium naast bekende namen uit de Nederlandse urbanscene. Voor deze eerste editie stond niemand minder dan Kevin, bekend van Wazig en Op De Blok, als hoofdact op het podium van SKILLZ.
March, 2018
Winterguard Finals in Eindhoven
Jubal uit Dordrecht deed ook dit jaar weer mee aan de Finals van de Winterguard contests in Eindhoven. In de A Class De A Class hadden ook voorrondes. Van de 11 deelnemende groepen gingen er uiteindelijk 8 door naar Finals. Sensation Performance Ensemble A werden hierin 1e . Zij werden gevolgd door Concordia Sexbierum A. Op de 3e plaats eindigde The Pride A. Jubal Winterguard werden 4e en Beatrix Winterguards mochten de 5e de plaats bezetten. Op de 6e plaats eindigde United Winterguard. Plaats 7 was voor Advanced. Red Light werden 8ste.
March, 2018
TOTT (Talk Of The Town) Verkiezingen
Tijd voor een speciale editie van Talk of the Town! Op woensdag 21 maart mogen we stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Deze editie van Talk of the Town zal dan ook volledig in het teken staan van deze verkiezingen. De lijsttrekkers én jongste kandidaten van alle deelnemende partijen in Vlaardingen zijn aanwezig om jullie te overtuigen. "Alweer een debat?!" - Wij horen het u denken. Maar dat gaat bij Talk of the Town altijd nét even anders.Host Tjerk van der Ende voelt de politici aan de tand door middel van 'politieke spelletjes' - originele opdrachten en gespreksvormen zoals bijvoorbeeld het Rad van Fortuin en de Blind Date. (Tekst van FB Talk Of The Town)
March, 2018
Winterguard Leeuwarden
Winterguard in Leeuwarden, 9 deelnemende verenigingen in de A Class. Jubal werd deze keer 4e, een mooie prestatie. Nu op naar de finals in Eindhoven op 24 maart
March, 2018
IJsrondje Schiedam
Voordat al het ijs weer weg is, nog even een rondje door Schiedam gefietst. Leuke diverse ijsfoto's kunnen maken
March, 2018
IJS(koud) op Marken
Windkracht 6 a 7 uit het oosten tegen bij -4, dat geeft een ijskoude tegenwind als je naar de vuurtoren wilt lopen. Ik kon dat niet redden en ben halverwege omgekeerd. Geen vuurtoren, maar wel mooie ijs afzettingen op stenen
March, 2018
AlterWave in KF
March, 2018
Taptoe voor KIKA
February, 2018
Leerlingenpresentatie Drumschool Ralph
January, 2018
Colorguard Aalsmeer
January, 2018
Rotterdamse Baan
January, 2018
Try Out Jubal
January, 2018
Nieuwjaarsreceptie
January, 2018
Oud & Nieuw
December, 2017
Blijdorp
December, 2017
Back to Top